Dagens skörd 31 Augusti

Typiskt att den mesta skörden kommer efter sommaren... En runda i växthuset och på altanen gav följande resultat. Lite synd att Costeno Amarillo inte uppfyllde våra förväntningar, eftersom den ger så mycket skörd :/ Poblano börjar nu skifta över till rött allt eftersom, men behöver lång tid på plantan för att mogna har vi upptäckt. Det blir till att så tidigt inför nästa säsong, kanske redan i december!
 
Vi börjar runda av skördandet av Cayenne och Naga Morich, medans Hot Lemon nu börjar producera ordentligt (som ju också såddes två månader senare...)
 
Nu väntar vi endast på en sort innan vi har provat alla, och det är Jamaican Bell som jag har ofantligt höga förväntningar på.
Börjar skifta över till rött så smått, men ännu inte helt mogna.
Skrivet av Martin Lundberg
• Kategori: chili, skörd; • Taggar: cayenne, costeno amarillo, hot lemon, jamaican bell, naga morish, poblano; • Kommentarer (7)

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Mamma:

Ser väldigt bra ut.


2 Fredrika:

Läste din "om mig" och tänkte hur bloggar man om chili? Fast sedan märkte jag att det funkar det också, och du har till och med fått det att kännas varierat!
Själv är jag lite rädd för saker som är för mycket spicy men chilichips är ju alltid gott ;)
Diggar din VIKTIGT-ruta och jag lovar att inte behandla mina besökare som klickboskap, kvällens roligaste!

Svar: Tackar! :) Något ska man ju blogga om ;)Kul att fler tar till sig budskapet om att behandla sina besökare väl. Vi är tyvärr i en försvinnande liten majoritet av övriga bloggars innehåll att döma :(
chilibloggen.se

3 meh.blo.gg:

Hej, kul med fler bloggare som passerat 35 harkel 40 (till och med). Helt klart överraskande oväntat med en chiliblogg :-)

4 Erik Jansson:

Det där ser ju riktigt smarrigt ut

5 Malin - Mamma till Elias:

Herregud, hur hamnade jag här var min första tanke? chili? haha, men din blogg är grym! Verkligen sticker ut i mängden och det gillar jag. hoppas det går bra för dig och dina plantor. :) Kram

Svar: Haha, ja ibland irrar man iväg till de mörkare hörnen av Internet, och då kan man hitta lite vad som helst! :)Tack för de fina orden!
chilibloggen.se

6 marie:

Ser ut som en blomma. Vacker. ..★

Svar: Ja visst är de vackra! Och fantastiskt goda dessutom, men en rejäl hetta också.
chilibloggen.se

7 marie:

Får jag chansen o hitta dom så ska ja med spänning smaka

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin