Seg ochångestfylld dag

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa med syrrans dator. Joel är ute och försöker fixa våran bil som havererade igår när vi var i stan. Fick bogsera hem den 4 mil! Det var riktigt tur att vi åkte två bilar, annars vet jag inte hur vi hade gjort... Ja, i vilket fall så sitter vi nu här utan bil för tillfället. Jag vet inte hur det går för dem där ute, men Joel trodde inte att det han skulle byta passar (pappa hade just den delen låg) eftersom den kanske är för gammal. Jag hoppas det löser sig snart, det blir ju jobbigt när man inte har någon bil!

Har inte gjort så mycket annat vettigt idag. Tiden har segat sig fram och jag är trött fast jag inte gick upp förrän runt tio.


Jag blir så ledsen när jag ser sånt HÄR. Jag vill verkligen ta en av dem, och det skulle väl gå. Åtminstone ett tag. Men eftersom jag inte är säker så vågar jag inte. Det vore ju hemskt att behöva lämna den ifrån sig efter ett par månader för att det visar sig att man inte har råd... Och jag vill inte att det ska hända.
Men samtidigt gnager det inom mig. Jag vill ju så gärna ha en hund, och nu står deras liv på spel - Utan att jag kan göra något åt det! Visst skulle jag kunna offra mig, äta nudlar i en månad och inte använda mina shopping-inpulser för att få hem ett litet liv, en stackars valp som kommer bli avlivad om några dagar för att ingen är villig att ta hand om den.
Jag vill ju!
Jag vill så gärna! Visst skulle jag kunna chansa, men.... Jag vet att om det inte skulle funka och jag måste skiljas från den skulle mitt hjärta spricka, och jag vet inte om jag vill utsätta varken mig själv eller de i min närhet för det.
       Jag vet inte vad jag ska göra!
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin