Bloggfrånvaro förklaring

Det har bloggats ganska dåligt på siståne, och det har givetvis sin förklaring. Jag har helt enkelt varit allt för fokuserad på tävlingen Tough Viking, och laddat för fullt inför det. Och jag klarade det! Jag kan numera titulera mig "Tuff viking". Asnajs.
 
Ja, det är jag precis vid målfållan. Har precis passerat det beryktade "el-hindret". Det rycker till rätt ordentligt i benen när man får sig en pärla törs jag lova.
 
Väl hemma igen möts man av ett gäng röda Mini Bonnet. Dessa har jag väntat på minsann! Återkommer med ett inlägg om smak på dessa, sjukt nyfiken!
 
Men mina Mushroom Yellow vill inte mogna... Det är väl tur att värmen återkommit så den får ett par veckor till på sig. Vill ogärna kasta hela plantan utan att få smaka en enda frukt, men den är lite för otymplig för att ta med in tyvärr.
 
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Susanna Maria J:

Förstår att bloggen blir drabbad då. :)

2 Cecilia Andersson:

åh vad nyfiken jag blev! lät ju som ett himla spännande springlopp!

Svar: Sjukt roligt lopp! Utmanande och tufft, skitigt, grisigt och lerigt, precis som jag gillar! :) Helt fel i kroppen dagen efter såklart, men annars vore väl något knas? Kan varmt rekommendera Tough Viking. Kikade på din blogg och du verkar ju vara grym på löpning. Tror absolut du skulle gilla det!
chilibloggen.se

3 Anonym:

Vilken hjälte du är!

Svar: Tackar ödmjukast! :)
chilibloggen.se

4 Mikaela:

Härligt att du klarade det! :)

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin