Dags för veckouppdatering

Återigen har vi en typisk svensk vår, med mer eller mindre konstanta skurar och smått isande vind. Man längtar inte så lite efter sommaren just nu... Det är väldigt skönt att gå in i växthuset där det är lite behagligare klimat och handpollinera chilisar en stund på kvällarna. Och det händer ganska mycket, nästan från dag till dag nu.
 
Habaneros kommer jag att ha i sommar, den saker är säker. Vore kul om någon av de större ville börja skifta färg snart också, så man får se den beryktade cappuccinofärgen.
 
Chilhuacle Negro börjar sätta frukt nu också, efter att ha blommat hur länge som helst. Började nästan misströsta, men äntligen dyker det upp små mörkgröna pärlor.
 
Och min Aji Benito, som också tagit en väldans tid på sig att avslöja några blomskott väljer nu att skicka ut stora klasar här och där. Spännande! Den här tror jag åker ner i gurklandet framåt sommaren.
 
Sambons vinbärstomat har också tagit sig bra. Lite rädd att den såddes för sent bara, vore verkligen kul att få smaka på den här.
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Anne-lee:

Vilka fina bilder!

Svar: Tack! :)
chilibloggen.se

2 emizas.blogg.se:

fina bilder :D

Svar: Tackar :)
chilibloggen.se

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin