Habanerokyckling

Då var det dags för den obligatoriska vårförkylningen som vägrar ge med sig för min del. Finns bara en kur: blåsa ur bihålorna ordentligt med en het pastasås. Då övriga familjen inte ville riskera livhanken på pappas vulkansås så fick vi köra två pannor igång till pastan.
 
Kyckling i gräddsås med parmesanost och lite sparris är gemensamma nämnaren. Min sås till höger (den lite bleka). Där sambon valde hackad paprika, lite torkad Poblano chili och paprikapulver, så åkte en grovhackad Habanero ner i min panna.
 
Pappas heta pastasås, på gränsen att självantända. Riktigt gott, men ätes med näsdukar för att snyta sig och torka svetten ur pannan.
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin