Lila, orange och rött

Äntligen, äntligen börjar min Monzana Cera att blomma. Den har vuxit sig ganska stor innan den började sätta knopp. Men vilka blommor! Fantastiskt fina. Även om frukterna inte ens är ätbara har den varit värt besväret, med så här vackra blommor.
Vy rakt in i en blomma på Monzana Cera. Som vanligt gör bilden inte färgerna rättvisa. Man kan verkligen titta hur länge som helst på den vackra purpurfärgen.
 
De få frukter jag tillåtit på min Numex Twilight verkar nu ha avverkat det lila stadiet och börjar så smått växla över till en härlig gul-orange färg. Återkommer med bild när färgväxlingen är mer komplett.
 
Frukterna på Monkeyface har snart vuxit färdigt och det lite "knotiga" utseendet är där. Några apansikten har jag kanske inte sett ännu, men de kanske blir tydligare framöver.
 
Habanero Cappuccino som börjar växla om till rött. Det ska bli spännande att se kaffe-färgen som de förhoppningsvis går in i efter detta. Oavsett vilket börjar vi bli rejält sugna på egenodlad Habanero här hemma. Det känns inte kul att köpa chili i affären när frukterna nästan är mogna hemma, så nu går vi och bara väntar...
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin