Beredskapsnivå GUL: Numex Twilight

Som utlovat kommer en bild på Numex Twilight i nästa fas, med gula frukter. Redan nu börjar man ana hur vacker den kommer bli med de efterföljande frukterna knall-lila (en sådan ur fokus till vänster).
 
Vi provsmakade även en lite missbildad frukt, när den precis blivit lila. Inte helt färdigutvecklad i smaken, men med tydligt drag mot viol, och en styrka som motsvarar en rejäl smocka. Kanske kan bli goda när de väl får passera genom regnbågens färger för att till slut bli röda. För endast en månad sedan såg plantan inte så imponerande ut, så det går fort nu när sommar och värme har anlänt.
 
En okänd sort som slagit ut sin första blomma. Jag kan inte för mitt liv begripa vad det här är för sort, då jag uppenbarligen har slarvat med etiketter vid omplanteringarna. Så, om inte någon insatt läsare kan hjälpa mig får detta bli en överraskning helt enkelt.
 
Även Habaneron är väldigt trevlig att titta på med en massa olika färger på frukterna allt eftersom de mognar. Vi börjar nästan räkna ner nu till det blir provsmakning! Min förhoppning var midsommarafton, men inser att det inte kommer att hända. Men 
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin