Moules Frites (med Habanero)

En perfekt rätt att krydda vardagen med eller att bjuda gäster på vid fest tycker vi är Moules Frites. Egenodlade kryddor förhöjer smaken och ger det där lilla extra. Då chilisäsongen gått in i någon slags dvala i det tråkiga vädret så hade vi inte så många sorter att välja mellan att krydda med - Habanero eller Chocolate Cherry, som vi har hur mycket som helst av. För att sätta rejält med sting till rätten valde vi Habanero.
 
Basilika, Oregano samt Habaneros från trädgården.
 
Ett nät musslor behövs naturligtvis.
 
Samt en fransman att koka ihop det i.
 
Bara att börja sörpla och njuta! Sjyst med lite tryck från Habaneron, även om den värsta styrkan kokade bort. Rekommenderas varmt, även utan chili. Men det blir lite "tamt" utan sting tycker vi.
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin