Egengjord chilibea

Vi har en stor burk med Cayenne-flakes som vi torkade i somras, och det är en trevlig krydda att plocka fram till det mesta. När jag fick i uppdrag att snickra ihop en bearnais till söndagssteken så åkte det i lite flakes.
 
Vispa vispa, i vattenbad såklart. Såsen blev en aaaningen mer orange till färgen än vanligt, men framför allt ser man de små röda cayenne-flingorna i såsen. 
 
Vitlöksspeckad älgstek med rotfrukter och chilibea. Duger som middag en söndag hos oss i alla fall.
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Jonnie Jonsson:

Hej Chillibloggen, läste lite i blogg.se forum, och insåg att jag behöver din hjälp.

Skulle du vilja maila mig på info@alwaysfabulous.se så ska jag förklara vad det hela handlar om. betalar givetvis dig en slant om du vill hjälpa mig.

Svar: test
chilibloggen.se

2 Alina:

Ser jättegott ut :)

Svar: Smarrigt värre kan jag lova! :)
chilibloggen.se

3 :

smaskigt!

4 Joe:

Mums! Så gott

5 Marie Bergman:

Hehe vad roligt med en chiliblogg =) Det är som är så sjuuukt gott =)

Svar: Verkligen! :)
chilibloggen.se

6 Madeleine:

åå va gott

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin