Och på dessa väntar vi fortfarande...

Även om vi nästan skördat helt färdigt på en del plantor, och frukttorken har kört för fulla muggar i snart en månad, så väntar vi fortfarande på ett par sorter.
 
Efter en massa färgväxlingar från lila till svart, tillbaka till grönt och så vidare så har äntligen Black Scorpion Toungue börjat växla till rött. Den här ska bli kul att smaka på!
 
Men den jag väntar mest på - Mushroom Yellow - verkar jag få vänta ett tag till på. Ganska mycket frukt på plantan, men fortfarande ingen mogen. *Grr*
 
Inte heller Mini Bonnet har mognat ännu. Detta kan nog förklaras av att jag länge och väl klippte ner den och misshandlade den svårt pga löss. Lössen blev vi inte av med helt, men den har växt sig stor och börjat producera en mängd frukt nu i alla fall. Dock lär vi få vänta ett tag till på något att provsmaka härifrån, eftersom vi försenade den så mycket med illa behandling.
 
Dessutom har jag en Bishops Crown som så smått börjar växla mot rött. Den är jag också grymt nyfiken på, återkommer med ett inlägg om den senare! 
Skrivet av Martin Lundberg
• Kategori: chili, frukter; • Taggar: Black Scorpion Tounge, mini bonnet, mushroom yellow; • Kommentarer (0)

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin