Gäster på middag

Vad bjuder man sina gäster på efter middagen? I vårt fall blev det provsmakning av nyskördad chili.
 
Den observanta läsaren ser ett nästan tomt mjölkglas till höger i bild. Det beror på att vi smakat på bland annat Habanero. 
 
I övrigt har det bjudits på Monkeyface, Chocolate Cherry, Aji Benito, Black Scorpion Toungue, Jamaican Bell, Numex Twilight och säkerligen ett par sorter till. Mycket uppskattat, även om det krävdes brandsläckning i form av mejeriprodukter för en del av gästerna. Själv slogs jag av hur jäkla god Beniton är, ännu en gång. Monkeyfacen var annars den som nog blev mest uppskattad, och den är verkligen kanongod den med.
 
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Camilla:

Vad härligt med så många sorter! Odlar ni i växt hus? Igår testade jag våran första chilli den var jättestark!

Svar: Hej! Ja vi använder växthus, även om de flesta åkt ut i trädgården nu under värmeböljan.
chilibloggen.se

2 Anonym:

Vad fungerar bäst att släcka med?

Svar: Mjölk, grädde, glass... När det kommer till att släcka Habanero-bränder är det mycket av allt som gäller!
chilibloggen.se

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin