Jamaican Bell till middagen

Dagens skörd var lite extra rolig. Första frukterna från Jamaican Bell har nu plockats. De hade en fantastiskt god, fruktig smak med en skön behaglig hetta som stannade kvar en bra stund på läpparna. Klart bästa chilin i år rent smakmässigt, den kommer defintivt att sås fler säsonger.
 
 
Jag skar av toppen på frukterna och fyllde med mjukost. Helst ska det nog vara chevre ost eller liknande, men man tager vad man haver, och det som fanns var en cantadou med örtsmak. In i ugnen ett tag, tills fruktköttet mjuknat lite och osten smält, och sedan lägga upp på tallriken som en liten smakbit till middagen. Vilken delikatess!
 
Mjukostfyllda Jamaican Bell till middagen, vilket blev väldigt uppskattat här hemma och kommer göras fler gånger.
 
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Ingrid:

Även mor o far prövade och tyckte det var gott.

2 Robex Lundgren:

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

3 Martin Lundberg:

testkommentar på ett sjukt bra inlägg!!

Svar: dfg dsfgdfs
chilibloggen.se

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin