Tappa på flaskor

En låda med nytappade flaskor som nu får sekundärljäsa i ett par veckor innan vi kan provsmaka. Doften var det dock inget fel på, så förhoppningsvis håller smaken samma klass.

Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Camilla:

Wow häftig blogg den här kommer jag att följa, i Love Chilli!

Svar: Tack för den kommentaren :) ja chili är ju helt underbart!
chilibloggen.se

2 Ingrid:

Kanske får smaka på i Kläppen

3 Basen:

Hej Chilibloggen.

Jag länkade dig i mitt senaste inlägg om bloggvärldens snävhet. Du finns under länken "intressanta chilibloggar"

http://basenbloggar.blogg.se/2013/november/problemet-med-bloggindustrin-2.html#comment

Ha det gött!
Basen

Ps. Arbetar du efter recept på bryggforum.se? Jag brukar gå in dit och läsa bryggloggar lite då och då. Sjukt insatta snubbar.

Svar: Tackar för länkningen! Roligt att du gillar bloggen :)Nej jag har fegat med en färdig ölsats första gången. Resultatet blev därefter måste jag säga (mindre bra) - så nästa sats kommer definitivt bli egenbrygg från grunden, men det är ganska mycket mer att hålla ordning på...
chilibloggen.se

4 Basen:

Aa egenbryggning av öl verkar vara väldigt komplicerat. Känns svårt att få till rätt (och unika) grejer när man måste köpa ingridienser från specialistbutiker. Hade nog föredragit att göra konstiga viner och mjöder. Mest som hobby och billigt studentrus.

Alltid velat göra flädermjöd och TORS STARKMJÖD:
http://www.bryggforum.nu/viewtopic.php?t=2327

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin