Söndagsgrytan

Sambon plockade upp en rådjursstek som ska bli söndagsgryta. Jag fick ansvara för kryddning, och plockade upp egenodlad chili från frysen.

Två Jamaican Bell, två Cayenne, en Naga, en Hot Lemon och ett gäng Jalapeno. Om detta inte räcker för att få till en gryta med lite drag i så vet jag inte vad som krävs....

Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Mamma:

Fick provsmaka såsen, bad om ett glas vatten...

2 Chanel:

ojdå, vågat att du gillar så starka grytor, inte många som klarar av det allls, det är ju så himla gott, fuunderar själv på att börja odla lite chili , hur svårt är det? använder mkt habanero och skulle kanske tjäna på att odla egna kanske:)

Svar: Inte svårt alls, så jag säger go for it! Perfekt såsäsong nu också om du ska få en rejäl planta till sommaren. Se bara till att ge dem mycket sol och kärlek, och plantera om i gradvis större krukor hela våren så kommer du att lyckas :)
chilibloggen.se

3 Chanel:

okej:) ska kolla in hemsidan där man beställer frö ov, kan ju ingenting inom detta alls så det kan gå hur som helst, spännande :)

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin