Frukter på g

Dags för veckouppdatering! Fortsatt halvdant väder, mulet och regnskurar, men ändå hyggligt varmt så chilisarna verkar inte lida allt för mycket. 
 
Plantorna börjar återigen slå i taket, trots att jag flyttat om ett flertal gånger. Nu hoppas jag sannerligen på varmt väder så jag kan placera ut i alla fall de största. 
 
En liten uppdatering av mitt Poblano experiment. Det här är Planta 1, om ni minns? Den som jag klippte av alla skotten i toppen på, och som såg ut att säcka ihop totalt efter det. Den har nu bildat nya "stammar" och skjutit i väg rejält. Man ser tydligt var jag klippte, där färgen på stammen skiftar från mörkt till ljust grönt.
 
Massvis med blommor, i synnerhet på Jalapeno men även Cayenne och de Poblanos som inte beskurits har nu börjat blomma.
 
Lite mörk bild tyvärr, men man kan ändå se ett antal Jalapenos på gång. Runt sju stycken på den här plantan räknade jag. Ett par Cayenne frukter är på gång också. 
 
Min Naga Morish har fått blommor! Jättesmå blommor jämfört med de övriga, ska bli spännande att se om det kommer någon frukt på den här. Men den skjuter galet mycket blomknoppar, säkert 20 st totalt än så länge. Något borde den väl producera tycker jag.
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Anonym:

Sweet!

Svar: fsdf sf
chilibloggen.se

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin