Chili som livräddare

Mycket intressant artikel om chili från iform:

"Forskarna kunde mäta att en måltid med chili sänkte insulinkoncentrationen i testpersonernas blod och att den sänktes ytterligare när de hade ätit chili under en period. De som hade ätit chili varje dag hade alltså ett mer stabilt blodsocker. Och det minskar risken för diabetes, hjärt-kärlsjukdomar och att bli överviktig."
 
Hela artikeln finns på iforms webbsida [iform.se].
 
Läs även chili tar bort magfettet [iform.se].
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin