I väntan på lite röd färg

Frukter kommer vi få, den saken är säker. Nu önskar man bara få se lite rött i allt buskage, men det dröjer nog ännu ett tag innan någon frukt mognar...
 
Cayenne i massor. Men ingen mogen ännu förstås.
 
Även Naga Morish sprutar ur sig frukter, men många är fortfarande väldigt små. Det kommer ta lång tid innan någon sådan mognar är jag rädd, det verkar vara en seg rackare det här. Får nog bromsa blomningen på den här snart, för den fortsätter att spruta blommor överallt, trots mycket frukt på gång redan.
 
Och till min stora förtjusning börjar nu även den i särklass segaste plantan Costeno Amarillo att börja producera! Den här hoppas jag massor på, inte så stark och med en behaglig citrus-ton i smak och doft enligt beskrivningen. Borde kunna passa till väldigt många maträtter. Sjukt mycket blomknoppar på dessa, så om den börjar sätta fart och producera kan det bli väldigt mycket även här!
 
Då väntar vi bara på Hot Lemon och Jamaican Bell nu, som fortfarande ligger lite efter. Det kan ju såklart bero på att jag sådde dem två månader senare också...
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentarer:

1 Mawa:

Vilken fin blogg du har! <3

Svar: Tack!
chilibloggen.se

2 Tina:

Väntar på att mina ska bli röda också :)

Svar: Det tar en väldig tid, men väl värt väntan till slut :)
chilibloggen.se

3 Sofia:

Spännande :-)

Svar: Verkligen :) Man går och pysslar om dem som små barn hela våren, så man vill ju få lite lön för mödan till slut :)
chilibloggen.se

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin