Första skörden

Den första plantan att skördas blev inte helt oväntat Jalapeno.
 
Vi har låtit frukterna sitta kvar på plantan lite längre för att de ska mörkna och anta den här lite mer röd-bruna nyansen, och på så vis få lite mer sötma i smaken. Ganska bra bett också för att vara Jalapeno, men inte mer styrka än att man kan äta den direkt även om man gärna har något drickbart bredvid sig. Vi tänkte testa att fylla med någon mjukost och lägga på grillen, men det är mängder med Jalapenos som nog bör skördas inom kort. Hur vi löser det lite angenäma problemet återkommer jag till i ett senare inlägg.
Skrivet av Martin Lundberg

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin