Het middag

 Dags för het middag igen. Habaneron ska i helt och hållet, och eftersom Padron inte är så stark (nu jämför jag med Habanero) så åker det i två. Räkor, champinjoner och citron på det, och så får det koka ihop i grädde och lite riven Parmesan. Serveras med tagliatelle och en näve ruccola. Mums!
 
 Några av mina "små babys" (sambon tycker jag hanterar dom som bebisar) i köksfönstret. Ser fram emot lite varmare väder så de kan åka ut och lapa sol i växthuset istället.
 
Och för alla andra chilinördar där ute så odlar jag i år:
  • Jalapeno Early
  • Cayenne Long Slim
  • Costeno Amarillo
  • Poblano
  • Hot Lemon
  • Jamaican Bell
  • Naga Morish (fick frön på köpet när vi beställde fröer)
Jamaican Bell ligger klart efter, hoppas den hinner ta sig. Naga Morish är ju bara helt störd, går knappast att använda i mat. Men eftersom vi fick med fröer på köpet, så kan man ju inte bara slänga dem. Ska bli jättekul att se om vi får någon frukt även från den!
Skrivet av Martin Lundberg
• Kategori: chiliTaggar: chilisar, middag, odling, växter; • Kommentarer (0)

Fler inlägg från chilibloggen.se

FOWA

I London den här veckan och lär mig mer om framtiden för ...

Torkning av chili
Middag med vänner
Bloggfrånvaro förklaring
Dagens skörd
Och på dessa väntar vi fortfarande...
Gäster på middag

▲ Till toppen av sidan

Kommentera här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin