Nu har jag blivit medlem

Som så många andra så testar jag nu den nya gratis-sajten där man tjänar riktiga pengar istället för presentkort mm. Eftersom jag nyss blev medlem så vet jag ännu inte om det funkar bra eller inte, men det märks väl allt eftersom... Någon som har testat? Vad tyckte du om det?

Vill du också testa den nya sajten och tjäna lite extra pengar? Klicka här för att komma till sidan och köra igång du med!
Skrivet av Martin Lundberg

Mest lästa inlägg

Smärta och antibiotika

Var till vårdcentralen idag och fick antibiotika utskrivet för min öroninflammation som jag misstänkte att jag hade redan för någon dag sedan... Det känns i alla fall skönt att fått det bekräftat, och inte behöva gå omkring och tro att man har massa åkommor, nä, det känns mycket bättre att veta.
Fast jag har väldigt ont, det värker och bultar och febern blir inte bättre heller. Hostan har blivit värre sedan igår, och det känns inte kul alls... I tio dagar ska jag i alla fall äta medicinen (4 st 800 mg-tabletter dagligen), så får vi se om det blir bättre. Hoppas det går fort! Ska ju egentligen jobba imorgon och på lördag, men imorgon blir det inget. Antagligen inte på lördag heller, men det har jag inte fixat än. Det är inte så lätt att få någon som hoppar in när man själv är där som extrapersonal. Speciellt inte nu när det är semestrar och grejer fortfarande... Hoppas det går att lösa så jag kan vara hemma på lördag med, och vila upp mig.

Det var väl det jag hade att tala om, orkar inte sitta upp längre än tio minuter i taget, så det blir inte mycket tid här.

Skrivet av Martin Lundberg

Jag måste känna mig besegrad

Nu har febern och halsontet tagit över mig och min kropp. Det började igår kväll av att jag trodde jag hade halsbränna (för första gången i mitt liv) men det visade sig sedan vara "vanligt" halsont.
Med vanligt menar jag sånt som gör så ont att man inte kan svälja (knappt sitt eget saliv) och absolut inte kan prata. Usch. Jag hatar det här. Ville ju passa på att njuta av min ledighet nu några dagar, men så blir icke fallet. Jag får helt enkelt ligga inne och kurera mig innan jag ska tillbaka till jobbet.

Skrivet av Martin Lundberg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin