Blä

Usch för att vara sjuk! Jag har hostat mycket i natt, så kl.04.47 gick jag upp och la mig framför tvn. Har legat där fram till för ungefär en timme sen, då jag satte mig här.
     Jag behöver gå till affären, men jag orkar inte. Man ska väl inte vara ute och flänga när man är sjuk... Behöver honung (till teet / varmt vatten) och glass till min hals. Det känns som att glass och honungsvatten är det enda som kommer ner i halsen, allt annat gör för ont! Men, jag får nog vänta tills Joel kommer hem runt tre, så får han handla istället. Lika bra att jag stannar inne i värmen. Mamma erbjöd sig att skjutsa mig, men eftersom hon skulle till tandläkaren så blir det nog runt samma tid som Joel kommer hem, så då kan han lika gärna göra det.

Nä, nu går jag och lägger mig framför tvn igen. Hoppas att det är någonting att titta på...

atgsh

Var har min jacka tagit vägen? Jag hoppas den kommer idag...
Skrivet av Martin Lundberg

Mest lästa inlägg

Sjuk

Nu är jag sjuk igen! Hostar så mycket att det känns som att lungorna ska flyga ur och har feber :( Precis som på jullovet... Usch! Jag vill vara frisk.

Idag när jag låg i soffan och vilade samtidigt som jag tittade på förlossningskliniken så klättrade Electra upp i granen (ja, den är fortfarande kvar...) och satt där. Hon klättrade liksom på stammen, nästan ända upp till toppen! Galna katt... Kunde inte göra så mycket annat än att ligga kvar i soffan och vänta på att hon skulle hoppa ner igen. Jag orkade inte tjata på henne eller gå dit och ta ner henne, så hon fick sitta kvar. Imorgon ska vi kasta ut granen. Det är barr i hela lägenheten och det blev ju inte bättre av att hon (klumpig som hon är) klättrar i den, det bara rasade ner!


athgs
Skrivet av Martin Lundberg

Nån slags verklighet

Sitter och lyssnar på Daniel Lindström med Nån slags verklighet via Spotify, den är underbar. Jag gillar den verkligen!

Just nu har jag sällskap av en av katterna (hon sitter på skärmen och tittar ner när jag skriver) och hon är så söt, lilla snuttan! Vi ska snart gå och lägga oss och mysa en stund. Och jag ska försöka läsa lite också, vilket kan bli svårt eftersom hon helst vill ligga på mitt bröst där jag har händerna (som håller i boken). Därav det lilla problemet. Det brukar oftast sluta med att jag lägger ifrån mig boken och hon får sin vilja igenom. Då lägger hon sig och kurrar och gnyr till hon somnar (i ca 5-10 min) innan hon vaknar och springer iväg och lägger sig i sin elementsäng eller i fotändan av sängen. Då är jag oftast för trött för att orka ta fram boken igen, och det, är orsaken till att det tar väldigt lång tid för mig att läsa en bok!

Skriv och idétorkan jag har, har påverkats negativt den senaste veckan. Den lilla lusten & ork som fanns blev som bortblåst. Ni har en förklaring här.
Skrivet av Martin Lundberg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin