Och vinnarenär....

Angelica! Grattis till dig, och hoppas du blir nöjd med produkten!


Idag har jag varit i skolan och pratat med min handledare. Skulle vara där klockan elva, och gick inte därifrån förrän 12.30 ungefär, så det blev ett relativt långt möte... Det gick bra, och det känns bra nu såhär efteråt. Klart det känns tungt, men det är inget man kan göra något åt.
På eftermiddagen när jag kom hem var jag så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna, så för att inte somna satte jag mig här och läste igenom alla bloggar jag inte hunnit med på ett tag! Framåt kvällningen (fem halv sex) så åkte vi till våla och umgicks med Lilly och hennes familj!

Jag har väldigt ont i huvudet, ska nog ta en alvedon innan jag dimper i säng. Fast först ska jag göra klart en bloggdesign!


Skrivet av Martin Lundberg

Mest lästa inlägg

Tonight's the night!

Hejsan!

Min dag har bestått av designande för hela slanten! Det har gått sådär... Det mesta krånglade till en början, men efter ett tag så rullade det på bättre. Nu är jag i stort sett färdig, väntar bara på ett godkännande från ägaren!

Jag tänkte passa på att tala om att ikväll kl.22 avgörs tävligen! Glöm inte att amäla dig för att ha chansen att bli den lycklige vinnaren!
Jag vill även göra klart för er att vinnaren utses med hjälp av random.org, det är alltså slumpen som avgör. Men, ni som länkat i er egen blogg har dubbelt så stor chans att vinna eftersom ni får två tävlingsnummer. Hoppas alla förstår!

Nu ska jag återgå till städandet som också har ägt rum här hela dagen (tack vare Joel) så nu är det väl inte mer än rätt att jag drar mitt strå till stacken... Eller hur?Skrivet av Martin Lundberg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin