En snöig halloween!

Det är sant, snön har verkligen kommit hit också! Det är lite galet måste jag säga... Men men. Halloween är det också... Tiden går fort. Jag har iofrs inte sett någon utklädd, förutom Jakob, Joels lillebror (sju år) och han var faktiskt läskig! Haha, den lilla rackarn! Lägger in en bild imorgon när jag laddat in dom på datorn! Usch, när jag gick in i hallen så stod han bara där, svartklädd och sminkad. Det var riktigt obehagligt kan jag säga! Speciellt när man inte är beredd! Jag ska nog allt ge igen någon gång! Kanske nästa år :) Än så länge har det iaf inte varit några här och knackat på, men jag har lite godis ifall! Man vet ju aldrig, och jag vill inte direkt ha massa ägg inkletat på bilen eller något liknande!!

Idag var mamma och Alicia här och hälsade på. Det var trevligt med sällskap :) Sen åkte vi till affärn och handlade, och efter det åkte vi vidare till våla för att hämta ut ett paket till pappa. Dom släppte av mig och svärmor där jag fick jättegod pumpapaj med glass till! Jag och Viktor (ett år) hade det mysigt en stund innan han började busa med brorsorna (Joel 22 & Jakob 7...) Dom hade jätteroligt tillsammans och det var kul att se!

Nu ska jag gå och kika om det är något intressant på tv. Det vore trevligt med något läskigt såhär i halloweenmyset!


ljus
Skrivet av Martin Lundberg

Mest lästa inlägg

Torsdag

Veterinären har precis varit här och vaccinerat Electra. Det känns skönt att det är avklarat och att det gick så bra. Hon var så duktig, min lilla tjej! Nästa vaccination blir om en månad, och efter det en gång om året!

Idag var det bullbakning med småkusinerna (fem och tre år) som gällde! Gick upp vid sju för att sätta igång! Det gick hur bra som helst och vi hade jättekul. Vi gjorde både bullar och två sorters kakor innan någon gav upp :)

Igår hade jag "bara" femåringen Emma här. Vi hade det mysigt, tittade på film, alvin & gänget (nästan två gånger....), tog en långpromenad, gjorde mat och hade det kul! Jag blir lika förundrad varje gång hur energiska femåringar faktiskt är. Spring i benen och myror i rumpan! Hon kunde inte sitta still en sekund - förutom när vi åt!

På tal om det... Jag kanske skulle göra mat. Men vad?! Joel måste jobba över, lika trist varje gång. Men han kan ju inte göra så mycket åt det. Ska det vara klart så ska det ju. Han är duktig som jobbar på :)
Ska rota igenom frysen och se vad man kan hitta på!

Bli medlem på GratisKläder här!
Skrivet av Martin Lundberg

Meningslösa måndag

Jaha, så har den här dagen gått också, utan att man har fått något gjort. Har legat på soffan och vilat nästan hela dagen. My back is killing me! Får försöka ta nya tag imorgon, då jag och Sanna ska ta en promenad och prata lite, ska bli jättetrevligt!

Det är iaf otroligt skönt med lov! Det var precis vad jag behövde, kan jag lova. En hel vecka utan att behöva tänka på skolan :)
Prinsessorna ligger/sitter på den lilla klöspelaren här hos mig. Sötnosarna! Jag är så glad att jag har dom! Idag har dom varit ganska lugna... Kanske också känner av höst-känslorna och vill ligga och mysa :) På torsdag kommer vet.en och vaccinerar Electra, får se hur det går! När Pingla har gjort det så var hon helt lugn, första gången sa hon inte ett ljud, men andra gången pep hon till lite. Trots det är hon alltid lika glad när vet. kommer.

Snart borde Joel komma hem.. Innan han åker iväg till gymmet sen. Och jag får hämta mitt paket från Ellos :) Antingen är det stövlar eller gardiner - får se vilka det är som kommer först... Spännande!
Skrivet av Martin Lundberg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Följ med Bloglovin